top of page

Samen kunnen we meer impact maken

Teamwork makes the dream work!

De Examenatleet app is ontwikkeld om scholieren en studenten te helpen ongehinderd door stress en prestatiedruk optimaal te presteren bij examens, toetsen, tentamens of andere belangrijke prestatiemomenten.

 

Maar de app is tevens nuttig voor jongeren in de brede zin van hun leven. Bijvoorbeeld bij het omgaan met stress, slecht slapen, piekeren, moeite met concentreren, weinig energie hebben of gebrek aan zelfvertrouwen en motivatie.

 

Onze missie is om met de app een positieve bijdrage te leveren aan de mentale gezondheid, fitheid en weerbaarheid van jongeren. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar partners die met ons willen samenwerken of die ons willen helpen en steunen. 

 

Er zijn vele manieren waarop we kunnen samenwerken. Zo zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen de app te ondersteunen, verbeteren en meer op de kaart te zetten. Zodat we meer jongeren kunnen bereiken en helpen. Ook staan we open voor sponsors, investeerders en donaties om de app goedkoop te houden en om nieuwe functionaliteiten of activiteiten toe te kunnen voegen.

 

Tenslotte willen we graag samenwerken met andere organisaties die een vergelijkbare of aanvullende missie hebben en zich ook richten op scholieren en studenten. We denken dan bijvoorbeeld aan het meewerken aan podcasts, event of wetenschappelijk onderzoek naar of via de app.

 

Screenshot Journaling Prompts screen Examenatleet app
Screenshot Examenatleet training programma's app

Geef je leerlingen, school of team
een abonnement!

Meer dan de helft van de jongeren heeft last van overmatige stress of mentale klachten. Helaas is er op scholen en bij organisaties vaak maar weinig structurele aandacht voor het trainen van stressregulatie, emotionele intelligentie en mentale weerbaarheid. De Examenatleet app geeft jongeren een middel om concreet met deze zaken aan de slag te gaan.

Om onderwijsinstellingen, organisaties die jongeren begeleiden (zoals huiswerkinstituten), sportclubs en verenigingen toegang te geven tot de tools en trainingsprogramma’s uit de app bieden wij ook collectieve groepsabonnementen aan.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en hoe we jouw team kunnen ondersteunen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Get In Touch

Contactformulier

Je kunt contact met ons opnemen via dit contactformulier. Mocht je een inhoudelijk of technische vraag over de app hebben kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. De meeste vragen zijn daar al beantwoord. 

Dank voor je reactie. We zullen je bericht zo spoedig als mogelijk is beantwoorden.

Ben je benieuwd naar de app?

Probeer Examenatleet 14 dagen gratis en vrijblijvend uit.

4.png
3.png
bottom of page